Alla inlägg under april 2008

Av Skidgymnasiet - 3 april 2008 22:12

Idag hade jag endast en lektion på morgonen, riktigt skönt! På eftermiddagen blev det ett lugnt och härligt A1 pass. Jag, Per och Klas åkte mot Dundret och Femmanvägen (en väg som sträcker sig uppför Dundret) men vi körde bara en bit av vägen innan vi svängde av. Under träningspasset tänkte vi även passa på att ta lite bilder och visa, och vi hittade den riktigt perfekta bilden, men typiskt så tog såklart batteriet slut just när vi skulle ta kortet. Aja, vi får fixa det en annan gång då. Imorgon har vi engelska grammatik prov, ush vad trist! Men efter det är det helg och då far jag troligtvis till Kiruna för att hälsa på släkt, det ska bli trevligt :) Men jag ska inte tävla något i helgen när jag just varit sjuk, så jag får kolla på de andra och passa på att träna litegrann.

Hade bra, hejs :)

/Emma

Av Skidgymnasiet - 2 april 2008 21:45

Hallå!

Sitter hos Linda, halv pluggar och spelar Guitar Hero. Kan säga att Linda blir ganska så sur om hon förlorar ;) Så vi har kommit fram till att lägga upp en årsplan på 400 timmar/år, vilket blir drygt 7h i genomsnitt varje vecka ;) självkart kommer vi hålla detta också!


Längtar till sommaren! Då är det bla läger i Meråker, ett riktigt härligt ställe där jag även var förra året, kan verkligen rekomendera det! Under lägerveckan var det även en sprinttävling på glaciären, vilket var något ovant mitt på sommaren, men riktigt trevligt. Men det tyngsta var faktiskt att ta sig upp till glaciären, en halvtimmas gång på obanad terräng, men det var helt klart värt det!


Men nu ska jag börja dra mig hemmåt, vi hörs!

Några bilder från Meråker, har dock inga från glaciären.


Av Skidgymnasiet - 1 april 2008 21:45

Hej !

Tisdag idag, alltså heldagsträning för åk 1 och 2. Dagen bjöd på toppen väder, solen sken och man fick den riktiga vårkänslan. Det finns nog ingenting som slår en härlig vårdag ute på skidor.

Idag var det planerat att åka komunen runt, en fin slinga som sträcker sig mellan Malmberget och Gällivare. Men pga av att jag just blivit bättre från min förkylning, så körde jag ett kortare pass idag, men det var skönt att bara få vara ute i det härliga vädret!

På eftermiddagen hade vi teori, och det stora teoriprovet snart börjar närma sig, tur det är några veckor kvar iaf, de kan behövas!

Efter teorin var det även styrka för ettorna och tvåorna, men valde att avstå styrkan nu när förkylningen inte riktigt har gett sig än. Men det är skönt att iaf komma igång med träningen nu igen!

Men måste gå och fortsätta med ett spanska arbete som jag och Linda ska redovisa i morgon, får hoppas det går bra.

/emma

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards